GDG Teacup Treasures – Laurie Beauchamp by Dogfanart

Hoi allemaal!

Daar ben ik weer eens met een review van een volgend GDG boek! GDG Teacup Treasures van Laurie Beauchamp. Ditmaal een boek over allemaal theekopjes zoals de titel al zegt. En wat vind je dan in dit boek? In elke kleurplaat zit een theekopje verwerkt met een dier en of mens. Het is een prachtig boek om doorheen te bladeren en de tekeningen zijn erg aandoenlijk. Voor een dierenliefhebber echt een musthave! Ik heb voor jullie 3 platen uit dit boek gekleurd met verschillende materialen.

Plaat 1 – Teddybeer

Ik heb als eerste een plaat gekozen van een teddybeer in een theekopje. Deze keek me zo lief aan…  Ik heb qua materiaal voor de Rembrandt Lyra Polycolor potloden gekozen. Deze gingen prima en kon er leuke kleurovergangen mee maken.

2017-05-01 14.48.18-1

Plaat 2 – Muizen

Als tweede plaat heb ik een plaat met muisjes uitgezocht. Vanuit mijn dieropleiding weet ik dat je muisjes in allerlei kleuren en variëteiten hebt, dus heb ik verschillende muisjes op internet gezocht en daar kwam ik nog iets anders leuks tegen. De meeste mensen kennen de cavia met borstelhaarvacht wel. Dat is een cavia met allerlei kruinen. Nu bestaan er dus ook muizen met deze vacht variëteit. Nooit geweten, maar best grappig. Zie de foto hieronder.

CaviaMuis

De borstelcavia en borstelmuis voor degenen die ze niet kennen 🙂

Om terug te komen op mijn plaat, hierop staan 4 muisjes. Ik heb er 1 gekleurd in de variëteit Black and tan, rechtsonder. Linksonder heb ik grijs gekleurd, rechtsboven oranje met een witte vlek en linksboven geel-agouti. Ik heb het plantje in de theekop als aubergine gekleurd.. hij moet alleen nog wat de lengte in groeien hihi. Ik hoop dat die muisjes hem de kans geven.. En de achtergrond heb ik gekleurd als een soort doorgesneden boom. Dit alles heb ik met de Derwent Coloursoft gekleurd.

2017-05-01 14.48.34-1

Plaat 3 – Aliën vrouw met Sphynx

En als laatste plaat heb ik een soort vrouwelijke aliën gekleurd met een sphynx. Ik vond het een moeilijke en drukke plaat, maar heb toch voor de Faber Castell Pitt Artist brush pennen gekozen. De achtergrond bestond voornamelijk uit mandala’s en pfoe dat was nog een behoorlijk werkje. Maar naar mate de plaat vorderde werd hij steeds leuker om te doen.

2017-05-01 14.47.29-1

En er staan nog zoveel meer super leuke platen in dit boek.. Ik kan niet wachten om er mee verder te gaan. Wil je ook een kijkje nemen in dit boek of het boek misschien wel kopen? Klik dan hier!

Dank je wel Cindy van Dogfanart voor je leuke review!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: